PC5 Forbinder 6mm
2 Stk

Aigostar Aigostar

15193-0

New product

PC5 Forbinder 6mm - 2 Stk Udvid

PC5 Forbinder 6mm - 2 Stk: Nem og pålidelig måde at forbinde elektriske ledninger på. Hold dine installationer sikre og effektive.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal: 2 stk.
Huller: 5VEJE.
Trådspecifikationer: 6mm².
Produktfunktion: Ledningsføring.
Produktfarve: Gennemsigtig.
Hovedmaterialer: PC&Messing.

Læs mere..

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Uttraditionel, tidsbesparende og effektiv Terminalen er et nyt produkt, som bruges til at lette forbindelsen af ledninger. Den kan ændre den sikkerhedsmæssige skjulte fare ved den traditionelle ledningsmåde såsom elektrisk tape, som er nem at gå i gang med og bredt anvendt, hvilket gør husstandens elektricitet mere sikker, mere tidsbesparende og bekvem.
Enkel og effektiv betjening Praktisk ind- og udgangshul, i stedet for den komplekse betjening med elektrisk tape, intet behov for professionelle færdigheder, man kan hurtigt og bekvemt gøre det selv, spare tid og kræfter.
Flammehæmmende skal Isolationsmaterialet er varmeresistent, flammehæmmende, ingen strømafbrydelse, ingen elektricitetslækage, sikker at bruge.
Messing indre kerne Messinglederoverflade med pladebehandling, god ledningsevne, forhindrer oxidation, stabil og pålidelig tilslutning.
Sikkerhedstesthul Med testhul, kan en elektrisk pen bruges til at teste om det er strømførende, sikker forbindelse.
Praktisk vedligeholdelse Ingen bekymring for, at ledningsforbindelsen ikke er fast, nem at vedligeholde, lang levetid, én gang for alle.
Dimensioner
Højde23.5 mm.
Bredde22.5 mm.
Dybde67.5 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.