Samlestykke PC5
16mm - 2stk

Aigostar Aigostar

15195-0

New product

Samlestykke PC5 - 16mm - 2stk Udvid

Samlestykke PC5 er perfekt til hurtig og nem samling af ledninger i din elinstallation. Med 16mm diameter og 2 stk i pakken sikrer denne samledåse en pålidelig og sikker forbindelse.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantallet: 2 stk.
Huller: 5VEJE.
Trådspecifikationer: 16mm².
Produktfunktion: Kabelføring.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: PC&Messing.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Uttraditionelt, tidsbesparende og effektivt Terminalen er et nyt produkt, der bruges til at lette forbindelsen af ledninger. Den kan ændre den sikkerhedsmæssige skjulte fare ved den traditionelle ledningsmåde såsom elektrisk klæbebånd, som er nemt at komme i gang med og bredt anvendt, hvilket gør husstandens elektricitet mere sikker, tidsbesparende og praktisk.
Simpel og effektiv betjening Praktisk ind- og udgangshul, i stedet for den komplekse betjening med elektrisk tape, ingen professionelle færdigheder, nemt og hurtigt med egne hænder, sparer tid og kræfter.
Flammehæmmende skal Isolationsmateriale med varmebestandighed, flammehæmmende, ingen elektriske serier, ingen elektrisk lækage, sikker at bruge.
Messing indre kerne Messingleder overfladebelægning, god ledningsevne, forhindrer oxidation, stabil og pålidelig ledning.
Sikkerhedstesthul Med testhul kan en elektrisk pen bruges til at teste, om det er strømførende, sikker ledning.
Praktisk vedligeholdelse Vær ikke bekymret for, at ledningsforbindelsen ikke er fast, let at vedligeholde, lang levetid, én gang for alle.
Dimensioner
Højde33.1 mm.
Bredde31 mm.
Dybde110 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.