Sort Forisoleret Kabelsko RV5.5-6, 15 Stk.

Aigostar Aigostar

15205-0

New product

Sort Forisoleret Kabelsko RV5.5-6, 15 Stk. Udvid

Med disse sort forisoleret kabelsko RV5.5-6 kan du nemt og sikkert samle dine ledninger. Pakken indeholder 15 stk. kabelsko af høj kvalitet til dine el-opgaver.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal: 15 stk.
Trådspecifikationer: 4-6mm².
Produktfunktion: Kabelføring.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

God ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lav resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, lys tinn-plating for at forbedre modstandsdygtighed over for oxidation, korrosionsbestandighed og forlænge levetiden effektivt.
Isolering og brandhæmmende Isoleringshylster lavet af PVC brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smuk form, sikrere at bruge.
Velegnet til alle slags kabler Kan bruges til enkelttrådet hård ledning, flertrådet hård ledning og flertrådet fleksibel ledning for at imødekomme forskellige krav til ledningsforbindelse.
Forskellige typer Valgfri farve Flerespecifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde6.7 mm.
Bredde11.7 mm.
Dybde28 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.