Forisoleret Terminal FDD1.25-250 Gul, 20 stk.

Aigostar Aigostar

15232-0

New product

Forisoleret Terminal FDD1.25-250 Gul, 20 stk. Udvid

Klar til brug samledåser med forisoleret terminal i gul farve. Pakken indeholder 20 stk. og sikrer en nem og holdbar forbindelse.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal: 20 stk.
Trådspecifikationer: 0.5-1.5mm².
Produktfunktion: Kabling.
Produktfarve: Gul.
Hovedmaterialer: PVC&Messing.

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God ledningsfunktion Forisolede terminaler gør ledningsforbindelsen mere praktisk, let at bære, sikker at bruge, bredt anvendelsesområde, egnet til elektriske apparater, fordelingsboks, elektrisk industri og andre steder, god ledningshjælp.
God elektrisk ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lille resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, blank tinbelægning for at forbedre modstandsdygtigheden mod oxidation, korrosionsbestandighed, effektivt forlænge levetiden.
Isolation og brandsikring Isoleringsærmet er lavet af PVC-brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle typer kabler Det kan bruges til enkelttrådet hård ledning, multi-trådet hård ledning og multi-trådet fleksibel ledning for at imødekomme forskellige ledningsforbindelseskrav.
Forskellige typer Valgfri farve Multi specifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde3.8 mm.
Bredde7.4 mm.
Dybde21 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.