Præ-Isolerede Klemmer BV2
Gul, 20 Stk.

Aigostar Aigostar

15244-0

New product

Præ-Isolerede Klemmer BV2 - Gul, 20 Stk. Udvid

Praktiske præ-isolerede klemmer i gulfarve, perfekte til sikker og nem samling af ledninger. Pakken indeholder 20 stk. til forskellige elektriske opgaver.

Mængde: 1 sæt
Pakke antal: 20 stk.
Trådspecifikationer: 1,5-2,5mm²
Produktfunktion: Kabling
Produktfarve: Gul
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum

Læs mere..

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

God ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lav resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, lys tinbelægning for at forbedre modstandsdygtighed mod oxidation, korrosionsbestandighed, effektivt forlænge levetiden.
Isolering og modstandsdygtighed mod flammer Isoleringsærme lavet af PVC brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle typer kabler Kan bruges til enkelttrådet hård ledning, flertrådet hård ledning og flertrådet fleksibel ledning for at opfylde forskellige krav til ledningsforbindelser.
Forskellige typer Valgfri farve Multi-specifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde2.3 mm.
Bredde2.3 mm.
Dybde26 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.