Indbygget Planmonteret Vægkontaktboks
7-Modul - PVC - Blå

Aigostar Aigostar

15654-0

New product

Indbygget Planmonteret Vægkontaktboks - 7-Modul - PVC - Blå Udvid

Denne indbyggede planmonterede vægkontaktboks tilbyder 7 moduler og er lavet af holdbart PVC i en flot blå farve. Perfekt til en sikker og elegant installation af elektriske apparater.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 7 gange indbygget væg elektrisk tilbehør.
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC.

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Simpel mode design Enkel og blød udseendesdesign, udsøgt håndværk, stort rum, planmonteret i væggen, integreret med væggen naturligt.
Flammehæmmende materiale PP isoleringsmateriale, glat overflade, høj temperaturbestandighed, slagfasthed, aldringsbestandighed, stærk holdbarhed, stærk praktisk anvendelighed.
Udstansningsdesign Nem at banke ud, ingen spor, hulstørrelse kompatibel med størrelsen af ​​rørbeslag, praktisk til tilslutning af ledning.
Integreret sprøjtestøbning Adopter integreret kompressionsstøbningsteknologi, stabil struktur, stærk stødsikker evne og lang levetid.
Cirkulært kassedesign Rundt/ellipse design, opløser væggrænse, installation er praktisk, elektriker sparer besvær.
Dimensioner
Højde56.9 mm.
Bredde838 mm.
Dybde185 mm.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.