PCT-223 Stik
2 stk Pak

Aigostar Aigostar

15713-0

New product

PCT-223 Stik - 2 stk Pak Udvid

PCT-223 stik er en praktisk og pålidelig løsning til at samle elektriske ledninger i hjemmet. Med en pakke med 2 stk får du alt hvad du har brug for til dine el-installationer.

Mængde: SETS = SÆT
Desværre kan jeg kun hjælpe dig, hvis du giver mig noget specifikt at arbejde med. Hvad har du brug for hjælp til?

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Uttraditionel, tidsbesparende og effektiv Terminalen er et nyt produkt, der bruges til at lette forbindelsen af ledninger. Den kan ændre den sikkerhedsmæssige skjulte fare ved den traditionelle ledningsmåde såsom elektrisk tape, som er nem at komme i gang med og bredt anvendt, hvilket gør husholdningselektriciteten sikrere, mere tidsbesparende og bekvem.
Simpel og effektiv betjening Praktisk ind- og udgangshul, i stedet for brugen af elektrisk tape kompleks betjening, ingen professionelle færdigheder, hurtig og bekvem med egne hænder, sparer tid og besvær.
Flammeafvisende skal Isolationsmateriale varmebestandighed, flammeafvisende, ingen elektriske serier, ingen elektrisk lækage, sikker at bruge.
Messing kerne Messing lederoverfladebelægning, god ledningsevne, forhindrer oxidation, stabil og pålidelig ledning.
Sikkerhedstesthul Med testhul kan en elektrisk pen bruges til at teste, om det er strømførende, sikker ledning.
Praktisk vedligeholdelse Vær ikke bekymret for, at ledningsforbindelsen ikke er fast, let at vedligeholde, lang levetid, én gang for alle.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.