LED Skabsbelysning
3W 5700K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skabsbelysning - 3W 5700K Udvid

Opgrader dine skabe med vores effektive LED skabsbelysning - 3W i en kold hvid farvetone på 5700K. Let at installere og perfekt til at skabe en lys atmosfære i dine skabe.

Mængde: 1 stkProduktfarve: Hvid.


Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 89,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt og energibesparende LED-Skabslys

Dette LED-skabslys er en ideel løsning til at belyse skabe, skuffer, hylder eller andre områder, hvor ekstra lys er påkrævet. Med en effekt på 3W er dette skabslys både energieffektivt og miljøvenligt. Det tilsluttes nemt til en 5V forsyning, hvilket gør det let at installere og bruge.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 210 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, sikrer dette skabslys en jævn fordeling af lyset. Dette er særligt nyttigt for at oplyse hele skabet eller området på en homogen måde.

Høj lyskvalitet og naturligt lys

Med en høj RA værdi på 80-85, garanteres en god lyskvalitet, som viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette giver et naturligt lys, som er behageligt for øjnene og passer til de flestes behov.

Garanti og tilgængelighed

Dette LED-skabslys leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb. Produktet fås i den kold hvide variant (5700K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farvetemperatur er særligt egnet til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Dimensioner og design

Med dimensioner på 24 x 15 x 300 mm passer dette LED-skabslys nemt ind i forskellige skabe og rum. Det har en integreret lyskilde, hvilket gør det mere praktisk at bruge og vedligeholde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
Lysstyrke210 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde24 mm.
Dybde300 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.