LED Underskabsbelysning Dæmpbar 1,5W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Underskabsbelysning Dæmpbar 1,5W 6500K Udvid

Opgrader dit køkken med denne dæmpbare LED underskabsbelysning i en koldhvidt lysfarve på 6500K. Nyd den effektive og energibesparende belysning med en effekt på 1,5W.

Produktbeskrivelse:

LED underskabslampen er en praktisk og energieffektiv løsning til at belyse skabe, skuffer eller andre mørke områder i hjemmet. Med en effektivitet på 1.5W kan denne lampe erstatte en konventionel 8W lampe, hvilket betyder store besparelser på strømregningen. Lampen fungerer med 3xAA tørre batterier, hvilket gør den fleksibel og nem at installere uden behov for elektrisk tilslutning.

Data om produktet:

  • Effekt: 1.5W LED, der erstatter 8W
  • Tilslutning: Kræver 4.5V forsyning
  • Lysstyrke: 85 lumens med en spredning på 100 grader for jævn fordeling af lyset
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85 sikrer naturligt lys, der viser alle farver ægte
  • Garanti: 3 års producentgaranti for sikkerhed og pålidelighed
  • Driftstid: Op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke
  • Farve: Kold hvid (6500K) for et klart og skarpt lys
  • Dimensioner: 44.5 x 22 x 280 mm med integreret lyskilde

Anvendelse:

Denne LED underskabslampe er ideel til brug i køkken, badeværelse, garderobe eller andre steder, hvor ekstra belysning er påkrævet. Den kraftige lysstyrke og høje spredning sikrer, at hele området bliver oplyst effektivt og jævnt.

Lysfarve og design:

Den kold hvide lysfarve (6500K) giver et skarpt og klart lys, der er velegnet til områder, hvor god belysning er vigtig. Lampens slanke design og kompakte størrelse gør den nem at integrere i enhver indretning uden at optage for meget plads.

Samlet set er denne LED underskabslampe en pålidelig og effektiv lyskilde, der kan opfylde dine behov for ekstra belysning på en energieffektiv og stilfuld måde.

Læs mere..

  • Kold

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Underskabslampe

Denne LED underskabslampe er et praktisk og energieffektivt lyskilde til dit køkken, badeværelse eller andre rum, hvor ekstra belysning er påkrævet. Med en effekt på 1.5W, erstatter den en traditionel 8W lampe, hvilket betyder store energibesparelser for dig.

Lampen tilsluttes til en 4.5V forsyning og har en lysstyrke på 85 lumens med en flot spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85, er lyskvaliteten høj og naturlig, hvilket giver en troværdig gengivelse af farverne omkring dig.

Med en 3 års producentgaranti og LED af højeste kvalitet, kan du forvente en lang og pålidelig drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Lampen er dæmpbar og fungerer med 3xAA tørre batterier, hvilket gør den praktisk og nem at bruge overalt i hjemmet.

Denne LED underskabslampe findes i en kold hvid lystemperatur på 6500K, som giver et koldt og klart lys med et blåligt skær. Dette er ideelt til områder som malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer.

Med dimensioner på 44.5 x 22 x 280 mm og en integreret lyskilde, er denne lampe kompakt og nem at montere under skabe eller hylder. Kombineret med en professionel driver og god køling, kan du være sikker på en lang levetid for dette produkt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke85 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde44.5 mm.
Dybde280 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.5W
Erstat8W
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.