LED Skabsbelysning Dæmpbar 1,5W

Aigostar Aigostar

New product

LED Skabsbelysning Dæmpbar 1,5W Udvid

Opgrader dit skab med vores dæmpbare LED skabsbelysning på 1,5W for en stilfuld og funktionel belysning.

Produktbeskrivelse:

Dette LED skabslys er en praktisk og energieffektiv løsning til at oplyse skabe og små rum. Med en effekt på 1,5W erstatter det en traditionel 8W pære, hvilket resulterer i store besparelser på energiforbruget. Lyskilden tilsluttes til en 4,5V forsyning og har en lysstyrke på 85 lumens med en høj spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lyset ideelt til at lyse op i skabe eller andre områder, hvor farvernes korrekte gengivelse er vigtig. Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af produktet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Dette LED skabslys fås i en varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Med dimensioner på 44,5 x 22 x 280 mm og en integreret lyskilde er dette LED skabslys let at installere og passer perfekt til de fleste skabe og små rum.

Læs mere..

  • Varm

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Skabslys 1,5W, Dæmpbar, 3x AA Batterier

LED Skabslys 1,5W

Data om produktet

1.5W LED - erstatter 8W. Tilsluttes til 4.5V forsyning. Lysstyrke på 85 lumens med en spredning på 100 grader. RA værdi på 80-85 sikrer naturligt lys og viser alle farver præcist. Produktet har 3 års producentgaranti og forventet levetid på op til 30.000 timer.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (3000K). Varm kulør skaber en hyggelig atmosfære.

Dimensioner

44.5 x 22 x 280 mm. Integreret lyskilde.

Detaljeret beskrivelse

Dette LED skabslys er dæmpbart og bruger kun 1.5W, hvilket svarer til en traditionel 8W lyskilde. Det giver dig mulighed for at spare energi og samtidig nyde det høje lysniveau på 85 lumens. Lyskilden har en bred spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i skabet. Med en høj RA værdi på 80-85, kan du være sikker på, at alle farver vises korrekt og naturligt. Produktet har en lang levetid på op til 30.000 timer, og med en profesionel driver og god køling kan du forvente stabilitet og pålidelighed i mange år fremover. Det varme hvide lys, med en kulørtemperatur på 3000K, skaber en hyggelig og afslappende atmosfære i skabet. Dimensionerne på 44.5 x 22 x 280 mm gør det nemt at montere og integrere i enhver skabsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke85 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde22 mm.
Bredde44.5 mm.
Dybde280 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.5W
Erstat8W
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.