LED Underskabsbelysning 1,5W

Aigostar Aigostar

New product

LED Underskabsbelysning 1,5W Udvid

Opgrader dit køkken med vores effektive LED underskabsbelysning på 1,5W for en praktisk og stemningsfuld belysning. Oplev forbedret syn og atmosfære med dette energibesparende og stilfulde armatur.

LED Underskabslys 1,5W

LED Underskabslys 1,5W

Data om produktet:

1.5W LED - der erstatter 14W.
Tilsluttes til 3.7V forsyning.
Lysstyrke på 132 lumens og en høj spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.
Med 3 års producentgaranti.
Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.
Findes i: Kold hvid (6000K). Kold hvid - Giver et koldt lys med tydelig blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner:

40 x 9 x 300 mm.
Med integreret lyskilde.

Læs mere..

  • Kold

DKK 118,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Underskabsbelysning 1,5W

LED underskabsbelysningen på 1,5W er et energieffektivt og stilfuldt valg til at oplyse dine skabe eller hylder. Med en imponerende lysstyrke på 132 lumens er denne lille lampe i stand til at erstatte en traditionel 14W lyskilde. Det betyder ikke kun store besparelser på din elregning, men også en længere levetid på op til 30.000 timer.

Det er let at tilslutte underskabsbelysningen til en 3.7V forsyning, og med en lysstyrke på 132 lumens og en spredning på 100 grader, sikres en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der viser alle farverne på en ægte og flot måde.

Med en 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb og stole på, at produkter leverer den kvalitet, du forventer. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

LED underskabsbelysningen fås i den kølige hvide nuance - 6000K. Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er ideel til malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationsformål.

Med dimensioner på 40 x 9 x 300 mm og en integreret lyskilde er denne LED underskabsbelysning nem at installere og bidrager til at skabe et moderne og funktionelt design i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 132 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 9 mm.
Bredde 40 mm.
Dybde 300 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Erstat 14W
Spænding 3.7V
Spændingsinterval DC: 3.7V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.