LED Skabsbelysning
6W 5700K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skabsbelysning - 6W 5700K Udvid

LED Skabsbelysning - 6W i en kold, hvid farvetemperatur på 5700K tilføjer lys og stil til dine skabe. Let at installere og energibesparende løsning til dit hjem.

Mængde: 1 stkProduktfarve: Hvid.


Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Detaljer om LED Skabslys, 6W, 5700K

Dette LED Skabslys er en effektiv og praktisk belysningsløsning til skabe og andre opbevaringsområder. Med en effekt på 6W og muligheden for tilslutning til en 5V strømkilde, er det en energibesparende og miljøvenlig belysningsmulighed.

Med en lysstyrke på 540 lumens og en spredning på 120 grader, sørger dette skabslys for en jævn og tilstrækkelig belysning af skabet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises ægte og naturlige. Dette er ideelt for at fremhæve genstande eller tøj i skabet.

Produktet kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i din investering. Dette skabslys er tilgængeligt i en kold hvid (5700K) farvetemperatur, som giver et koldt lys med et blåligt skær. Denne farvetemperatur er velegnet til specifikke formål som malerkabiner, akvarier eller dekorative elementer.

Med dimensioner på 24 x 15 x 600 mm og en integreret lyskilde er dette LED skabslys let at installere og passer perfekt til de fleste skabe. Det kompakte design sikrer, at det ikke optager unødig plads i skabet, samtidig med at det leverer effektiv belysning.

Samlet set er dette LED Skabslys en pålidelig, energibesparende og praktisk belysningsløsning til dine skabe. Med fokus på lyskvalitet, effektivitet og holdbarhed er det et ideelt valg til at opgradere dine opbevaringsområder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
Lysstyrke540 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde24 mm.
Dybde600 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.