LED Skabsbelysning
USB Dæmpbar 5W 5700K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skabsbelysning - USB Dæmpbar 5W 5700K Udvid

Opgrader dine skabe med denne praktiske og energieffektive LED Skabsbelysning. Med USB-dæmpning og 5W lysstyrke i en forfriskende 5700K farvetemperatur.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Hvid.

Læs mere..

  • Kold

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


USB-Dæmpbar LED-Skabslys, 5W, 5700K

Produktbeskrivelse

Effektivt og praktisk LED-skabslys

Dette USB-dæmpbare LED-skabslys er en ideel løsning til at belyse skabe, reoler eller andre opbevaringsrum. Med en effekt på 5W og tilslutning til en 5V forsyning, er det både energibesparende og nemt at installere.

Fremragende lyskvalitet

Lyskilden har en lysstyrke på 400 lumens med en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85, garanteres en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er velegnet til de fleste behov og skaber en behagelig belysning i rummet.

Lang holdbarhed og garanti

Produktet kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig en lang holdbarhed og pålidelighed. Den kvalitets LED-lys sikrer dig en langvarig og effektiv belysning i dit skab.

Farvetemperatur - Kold hvid (5700K)

Kold hvid er en kulør, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farvetemperatur er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til miljøer som malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Dimensioner og design

Det USB-dæmpbare LED-skabslys har dimensionerne 450 x Ø26 mm og kommer med en integreret lyskilde. Den slanke og enkle design gør det let at integrere lyset i enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Dybde450 mm.
Diameter26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.