Aluprofil med LED 60cm
3000K, 6W

Aigostar Aigostar

New product

Aluprofil med LED 60cm - 3000K, 6W Udvid

Med vores aluprofil med LED på 60cm og en varm hvid farvetemperatur på 3000K får du et kraftfuldt og energieffektivt lys på 6W. Perfekt til at skabe stemning og belysning i ethvert rum.

Antal: 1 stk
Længde: 600mm.
Ledningslængde: 100mm.
Ledning: 22#AWG.
Produktfarve: Sølv hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 33,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv belysning med Aluprofil og LED teknologi

Dette LED produkt er designet til at levere effektiv og behagelig belysning til ethvert rum. Med en effekt på 6W og tilslutning til en 24V forsyning, er det en energibesparende løsning, der samtidig sikrer en god lyskvalitet.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 800 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader, sørger dette produkt for en jævn og velbalanceret belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver en naturlig gengivelse af farver, hvilket er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære.

Lyskvalitet og kulør

Den varme hvide kulør på 3000K skaber en hyggelig og afstressende stemning, perfekt til hjemmets indretning eller andre steder, hvor man ønsker en behagelig atmosfære. Med en god lyskvalitet, der opfylder de flestes behov, er dette produkt ideelt til anvendelse i diverse rum.

Dimensioner og garantiperiode

Med dimensioner på 19 x 15 x 600 mm og en integreret lyskilde er dette produkt let at installere og passer godt ind i forskellige miljøer. Producenten tilbyder 3 års garanti på produktet, hvilket sikrer tryghed og kvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde19 mm.
Dybde600 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.