Aluprofil med LED 120cm
3000K - 12W

Aigostar Aigostar

New product

Aluprofil med LED 120cm - 3000K - 12W Udvid

Giv dine rum en hyggelig belysning med denne 120cm LED strip i varm hvidt lys. Med en effekt på 12W har den en lang levetid og skaber en stemningsfuld atmosfære.

Mængde: 1 stk
Længde: 1200mm.
Ledningslængde: 100mm.
Ledning: 22#AWG.
Produktfarve: Sølvhvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og energibesparende belysning med Aluprofil med LED

Denne Aluprofil med LED er en ideel løsning til at skabe en behagelig og energieffektiv belysning i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 12W og tilslutning til en 24V forsyning, leverer den en imponerende lysstyrke på 1500 lumens.

Det integrerede LED-lys har en varm hvid kulør på 3000K, hvilket skaber en hyggelig og afstressende atmosfære i rummet. Det brede lys-spredningsvinkel på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er perfekt til at oplyse større områder.

Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, sikrer denne Aluprofil med LED, at farver vises ægte og naturlige. Dette gør den velegnet til de flestes behov, uanset om det er til arbejde eller afslapning.

Denne Aluprofil med LED kommer med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Med dimensioner på 19 x 15 x 1200 mm, er den let at installere og passer perfekt til forskellige indretninger.

Med en integreret lyskilde er denne Aluprofil med LED en praktisk og stilfuld løsning til at opgradere dit belysningssystem. Uanset om det er til privat brug eller professionelt brug, vil denne belysningsløsning sikre den rette atmosfære og funktionalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde19 mm.
Dybde1200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.