Aluprofil med LED 120cm
6500K 12W

Aigostar Aigostar

New product

Aluprofil med LED 120cm - 6500K 12W Udvid

Aluprofil med LED 120 cm i skarp 6500K farvetemperatur og 12W effekt til en perfekt belysning i hjemmet eller på kontoret.

Antal: 1 stk
Længde: 1200mm.
Ledningslængde: 100mm.
Ledning: 22#AWG.
Produktfarve: Sølvhvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt og energibesparende belysning til ethvert rum

Dette moderne Aluprofil med LED måler 120 cm i længden og har en effekt på 12W, hvilket gør det til en ideel belysningsløsning til både private hjem og kommercielle lokaler. Med en tilslutning til en 24V forsyning, er det nemt at installere og betjene dette produkt.

Kraftig og jævn belysning

Med en lysstyrke på hele 1500 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer denne Aluprofil en jævn fordeling af lys i rummet. Dette skaber en behagelig og funktionel belysning, som passer til forskellige formål og behov.

High-quality lys med naturlig farvegengivelse

Denne Aluprofil med LED har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig belysning, der fremhæver alle farver på en ægte og flot måde. Dette er ideelt til steder, hvor farvernes præcision er vigtig, og sikrer en behagelig atmosfære.

Lange levetid og garanti

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer kunden tryghed og produktets pålidelighed. Den lange levetid på LED teknologien betyder, at du kan nyde godt af den flotte belysning i lang tid fremover, uden behov for hyppig udskiftning af lyskilden.

Kold hvid belysning

Denne Aluprofil med LED er tilgængelig i kold hvid (6500K), som giver et skarpt og koldt lys med et blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien til hverdagsbrug, er den populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier og dekoration, hvor det klare og kølige lys skaber en særlig effekt.

Dimensioner: 19 x 15 x 1200 mm

Lyskilde: Integreret

Med dette moderne og effektive Aluprofil med LED får du både kraftig belysning, høj lyskvalitet og lang holdbarhed i et stilfuldt design, der passer til ethvert rum. Uanset om det er til privat brug eller professionel anvendelse, vil dette produkt sikre dig en behagelig og funktionel belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde19 mm.
Dybde1200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.