Aluprofil med LED 60cm
6500K | 6W

Aigostar Aigostar

New product

Aluprofil med LED 60cm - 6500K | 6W Udvid

Opgrader dit hjem med vores 60cm lange aluprofil med LED strip i kold, hvidt lys (6500K) og 6W effekt. Skab smuk og moderne belysning med denne kraftfulde LED løsning.

Mængde: 1 stk
Længde: 600mm.
Ledningslængde: 100mm.
Ledning: 22#AWG.
Produktfarve: Sølvhvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 33,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Aluprofil med LED 60cm, 6500K | 6W

Dette LED-aluprofil er en ideel løsning til belysning af forskellige rum og områder med et koldt hvidt lys på 6500K. Med en effekt på 6W og tilslutning til en 24V forsyning, er dette produkt energieffektivt og nemt at installere.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer aluprofilen en jævn fordeling af lyset, der lyser op i rummet på en effektiv og behagelig måde. Lyskilden er integreret i profilen, hvilket giver en strømlinet og moderne æstetik.

Lyskvaliteten er i høj fokus med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der tydeligt og ægte viser alle farver. Dette er ideelt til de fleste behov, da det skaber en behagelig atmosfære og giver mulighed for præcis belysning af rummet.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig sikkerhed og tryghed i dit køb. Aluprofilen har dimensioner på 19 x 15 x 600 mm, hvilket gør den nem at integrere og anvende i forskellige miljøer.

Den kold hvide farve på 6500K giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative formål, hvor det kolde lys skaber en særlig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15 mm.
Bredde19 mm.
Dybde600 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.