LED Filament pære ST64 E27
4W, 2200K Amber - Pakke med 4

Aigostar Aigostar

New product

Skab hyggelig stemning med disse LED filament pærer i smuk amberfarve. Pakken indeholder 4 pærer til E27 fatning, hver med en effekt på 4W og varmt lys på 2200K.

Mængde: {"mængde": "sæt", "antal": "4 stk."}
Produktbeskrivelse: Klassisk filamentlampes form&LED-chip
360 grader tredimensionelt lys
udleveringsemballageteknologi.

Pakkeantal: 4 stk.
Form: ST64.
Produktfarve: Amber.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 118,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Klassisk udseende, stilfuld dekoration Klassisk filamentpære vidner om udviklingen af tiden og belyser innovation. Klassisk form, delikat og smuk, genskaber filamentpærens udseende, mode og elegance, der opfylder denne tids æstetiske behov. Stærk designfornemmelse og dekoration, passer til mange lamper med forskellige former og teksturer.
Høj lysudnyttelse, høj farvegengivelse Høj kvalitet LED-lyschip, der bruger pakningsteknologi, farvegengivelsesindeks>80Ra, giver kunderne en bedre visuel oplevelse.
LED tredimensionel lysudsendelse 360 graders tredimensionelt lys uden mørke områder, genskaber glødelampens belysningseffekt, opfylder kundernes behov for tredimensionel belysning og giver en bedre visuel oplevelse.
Høj kvalitet belysning Høj kvalitet glaslysdæksel med høj transmissionsrate, gør belysningen mere ensartet og giver en naturlig belysningsoplevelse.
Stabil lyskilde Ingen flimmer, bruger konstant strømforsyning, stabil strøm, stærk anti-interferenskapacitet.
Energibesparelse og reduceret forbrug Designet til energibesparelse, lille effekt men ingen formindskning af lysstyrken, strømforbruget er en tiendedel af den traditionelle filamentpære, hvilket sparer penge uden bekymringer.
Bred anvendelse Anvendes bredt i hjemmet, hotellet, baren og andre indendørs belysning, og er en ideel opgraderingsmulighed for andre lyskilder som loftslampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke400 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde142 mm.
Diameter64 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat35W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.