LED Filament pære A60 E27 6W, 2700K, Klar
6 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Filament pære A60 E27 6W, 2700K, Klar - 6 stk. Udvid

Skab hyggelig belysning med disse 6 stk. LED filamentpærer i A60 design. Med en varm 2700K farvetemperatur og klar glasudformning, er disse pærer ideelle til dekorative formål.

Mængde: set(6 stk)
Produktbeskrivelse: Klassisk filamentlampes form&LED-chip
360 grader tredimensionelt lys
udspredningspakketeknologi.

Pakningskvantitet: 6 stk.
Form: A60.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 136,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Klassisk udseende, stilfuld dekorationKlassisk filamentpære vidner om tidens udvikling og belyser innovation. Klassisk form, delikat og smuk, genskaber filamentpærens udseende, mode og elegance, der imødekommer denne tids æstetiske behov. Stærk designfornemmelse og dekoration, egnet til mange lamper med forskellige former og teksturer.
Høj lysudnyttelse, høj farvegengivelseHøj kvalitets LED lysende chip, der bruger dispenseringspakketeknologi, farvegengivelsesindeks>80Ra, giver en bedre ægte visuel oplevelse for kunderne.
LED tre-dimensionel lysudstråling360 graders tre-dimensionelt lys uden mørke områder, genskaber glødepærens belysningseffekt, opfylder kundernes behov for tre-dimensionel belysning og giver en bedre visuel oplevelse.
Høj kvalitets belysningHøj kvalitet glaslampeskærm med høj gennemstrømning, der giver mere jævn belysning og en naturlig belysningsoplevelse.
Stabil lyskildeIngen flimmer, bruger konstant strømforsyning med stabil strøm, stærk anti-interferens evne.
Energibesparelse og reduceret forbrugEnergibesparende design, lav effekt men uden at mindske lysstyrken, strømforbruget er en tiendedel af den traditionelle filamentpære, hvilket sparer penge og giver bekymringsfri brug.
Bred anvendelseAnvendes bredt i familier, hoteller, barer og andre indendørs belysningssituationer og er et ideelt alternativ til opgradering af lyskilder som loftslamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke730 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat55W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.