LED Filament pære A60 E27, 8W, 2700K, Klar
6 Stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Filament pære A60 E27, 8W, 2700K, Klar - 6 Stk. Udvid

Skab en hyggelig atmosfære med disse LED Filament pærer! Pakken indeholder 6 klare pærer med en varm 2700K lysfarve og en energieffektivitet på 8W.

Mængde: set(6 stk)
Produktbeskrivelse: Klassisk glødepærefacon&LED-chip
360 graders tredimensionelt lys
fordelingsteknologi for pakke.

Pakkeantal: 6 stk.
Form: A60.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 141,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Klassisk udseende, stilfuld dekoration Klassisk filamentpære vidner om udviklingen af tiderne og lyser op for innovation. Klassisk form, delikat og smuk, genskaber filamentpærens udseende, mode og elegance, møder denne tids æstetiske behov. Stærk designsans og dekoration, egnet til mange lamper med former og tekstur.
Høj lysudbytte, høj farvegengivelse Høj kvalitet LED-lyschip, bruger dispenserpakningsteknologi, farvegengivelsesindeks>80Ra, giver kunderne en bedre visuel oplevelse.
LED tredimensionel lysstav 360 graders tredimensionelt lys uden mørke områder, genskaber glødepærens belysningseffekt, opfylder kundens behov for tredimensionel belysning og giver en bedre visuel oplevelse.
Høj kvalitetsbelysning Høj kvalitet glas lampeskærm med høj gennemsigtighed, høj transmissionsrate, mere jævn belysning, giver en naturlig belysningsoplevelse.
Stabil lyskilde Ingen flimmer, bruger konstant strømforsyning, stabil strøm, stærk anti-interferenskapacitet.
Energibesparelse og forbrugsreduktion Energibesparende design, lavt effektforbrug uden at miste lysstyrke, strømforbruget er en tiendedel af den traditionelle filamentpære, hvilket sparer penge og giver bekymringsfri brug.
Bred anvendelse Bredt anvendt i familie, hotel, bar og anden indendørs belysning, er det en ideel opgraderingsmulighed som loftlampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke950 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat69W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.