LED Filament pære A60 E27
6W, 2200K, Amber - Pakke med 6 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Filament pære A60 E27 - 6W, 2200K, Amber - Pakke med 6 stk. Udvid

Skab en varm og hyggelig atmosfære derhjemme med disse smukke LED filamentpærer i en varm amberfarve. Pakken indeholder 6 stk. på 6W og 2200K med en E27 fatning.

Mængde: set(6 stk)
Produktbeskrivelse: Klassisk glødelampeform & LED-chip
360 graders tredimensionelt lys
fordelingsteknologi for pakke.

Pakkestørrelse: 6 stk.
Form: A60.
Produktfarve: Amber.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 141,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Klassisk udseende, stilfuld dekoration Klassisk glødelampe vidner om udviklingen af tiderne og lyser op for innovation. Klassisk form, delikat og smuk, genskaber glødelampens udseende, mode og elegance, opfylder denne tids æstetiske behov. Stærk designmæssig sans og dekoration, egnet til mange belysningsapparater med forskellige former og teksturer.
Høj lysudbytte, høj farvegengivelse Høj kvalitet LED-lyschip, der bruger dispenseringspakketeknologi, farvegengivelsesindeks>80Ra, giver en bedre visuel oplevelse for kunderne.
LED tredimensionel lysudsendende bar 360 graders tredimensionelt lys uden mørke områder, genskaber glødelampens belysningseffekt, opfylder kundens behov for tredimensionel belysning, giver en bedre visuel oplevelse.
Høj kvalitetsbelysning Høj kvalitet glas lampeskærm med høj gennemsigtighed, høj transmissionshastighed, belysning mere ensartet, giver en naturlig belysningsoplevelse.
Stabil lyskilde Ingen flimmer, bruger konstant strømforsyning, stabil strøm, stærk interferensmodstand.
Energibesparelse og forbrugsreduktion Energibesparende design, lille effekt, men ingen lysstyrkenedsættelse, strømforbruget er en tiendedel af den traditionelle glødelampe, hvilket sparer penge og bekymringer.
Bred anvendelse Anvendes bredt i familie, hotel, bar og anden indendørs belysning, og er en ideel opgraderingsalternativ lyskilde som loftslampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke600 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat48W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.