LED Filament pære G80, E27
6W, 6500K, Klar - 4 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Filament pære G80, E27 - 6W, 6500K, Klar - 4 stk. Udvid

Gør dit hjem til et hyggeligt og stilsikkert sted med disse LED Filament pærer i G80-stil. Den klare pære med køligt hvidt lys er energieffektiv og perfekt til dekorative armaturer.

Mængde: {"mængde": "sæt", "antal": "4 stk."}
Pakkeantal: 4 stk.
Form: G80.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 169,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Klassisk udseende, stilfuld dekorationKlassiske glødepærer vidner om udviklingen af tiden og bringer innovation. Klassisk form, delikat og smuk, genskaber glødepærens udseende, mode og elegance, der opfylder denne tids forskellige æstetiske behov. Stærk designsans og dekoration passer til mange lamper med forskellige former og teksturer.
Høj lysudnyttelse, høj farvegengivelseHøj kvalitet LED-lyschip, der bruger dispenseringsteknologi til pakning, farvegengivelsesindeks>80Ra, giver kunderne en bedre visuel oplevelse.
LED tredimensionel lysudsendende bar360 graders tredimensionelt lys uden mørke områder, genskaber glødelampens belysningseffekt, opfylder kundens behov for tredimensionel belysning og giver en bedre visuel oplevelse.
Høj kvalitetsbelysningHøj kvalitet glaslysskærm med høj gennemsigtighed, høj transmissionsrate, mere ensartet belysning, giver en naturlig belysningsoplevelse.
Stabil lyskildeIngen flimmer, bruger konstant strømforsyning, stabil strøm, stærk modstandskraft mod interferens.
Energibesparelse og reduktion af forbrugEnergibesparende design, lille effekt men ingen fald i lysstyrken, strømforbruget er en tiendedel af den traditionelle glødepære, hvilket sparer penge uden bekymringer.
Bred anvendelseAnvendes bredt i familie, hotel, bar og andre indendørs belysning, er en ideel opgraderingsalternativ lyskilde som loftlampe, væglampe, bordlampe og gulvlampe.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke750 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde120 mm.
Diameter80 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat57W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.