LED Filament Pære C35 E14 8W, 6500K, Klar

Aigostar Aigostar

New product

Oplev et skarpt og klart lys med denne energibesparende LED filament pære i C35 design. Med en effekt på 8W og en farvetemperatur på 6500K er den perfekt til dekorative formål i hjemmet.

Mængde: 1 stkMængde: 1 stk.
Form: C35.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Filament Pære C35 E14 8W, 6500K, Klar

Data om produktet: Denne LED filament pære har en effekt på 8W, hvilket svarer til en traditionel pære på 64W. Den er designet til at tilsluttes en almindelig 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 880 lumens. Med en høj spredning på 330 grader sørger den for en jævn fordeling af lyset, der dækker et stort område.

Lyskvalitet: LED pæren har en høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA værdi) på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på en smuk måde. Lyskvaliteten er egnet til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Garanti: Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og levetiden på din LED filament pære.

Tilgængelige farver: Pæren fås i kold hvid (6500K). Kold hvid belysning giver et koldt lys med en tydelig blålig nuance. Denne farvetemperatur er typisk ikke så udbredt i Skandinavien, men er populær til brug i malerkabiner, akvarier og til specielle dekorative formål.

Med denne LED filament pære kan du nyde energieffektiv belysning med lang levetid og minimal vedligeholdelse. Den klare udformning giver et stilfuldt og tidløst udtryk, der passer til mange forskellige armaturer og indretningsstile.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke880 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat64W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.