LED filament pære
G95 E27 16W 2200K/AMBER

Aigostar Aigostar

New product

LED filament pære - G95 E27 16W 2200K/AMBER Udvid

Smuk og energieffektiv LED filamentpære med varmt amberfarvet lys. Ideel til dekorative formål og skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum.

Antal: 1 stk.
Form: G95.
Produktfarve: Guld.
Primære materialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 51,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED filament pære er en energibesparende erstatning for en traditionel 113W glødepære. Med en effekt på 16W og tilslutning til 220-240V forsyning, kan denne pære give dig den samme lysstyrke som en glødepære, men med langt lavere energiforbrug.

LED filament pæren har en imponerende lysstyrke på 1760 lumens og en høj spredning på 330 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og giver en behagelig belysning.

Denne pære kommer med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb.

Kulør på lyset

Denne LED filament pære fås i ekstra varm (2200K) med en tydeligt varm glød, der minder om den klassiske glødetrådeffekt. Den ekstra varme hvide farve giver et hyggeligt og behageligt lys, der skaber en atmosfære af varme og komfort, ligesom med de traditionelle glødetrådspærer.

Med denne LED filament pære kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller på din arbejdsplads, samtidig med at du sparer energi og reducerer dit klimaaftryk. En perfekte kombination af moderne teknologi og klassisk design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke1760 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug16W
Erstat113W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.