LED DÆMPBAR FILAMENT ST64 E27 6W 2700K
KLAR

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED DÆMPBAR FILAMENT ST64 E27 6W 2700K - KLAR Udvid

Opgrader dit hjem med denne smukke og miljøvenlige LED dæmpbare filamentpære i ST64 design. Med en varm hvidt lysfarve og klart glas skaber den en hyggelig atmosfære og er perfekt til dekorative formål.

Mængde: 1 stk.
Form: ST64.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED dæmpbare filament pære er et fantastisk valg, hvis du leder efter en energieffektiv og stilfuld belysningsløsning. Med en effekt på 6W erstatter denne pære en traditionel pære på hele 51W, hvilket betyder store besparelser på din elregning.

Pæren tilsluttes nemt til 220-240V forsyning og giver en imponerende lysstyrke på 600 lumens. Med en lysudbredelse på hele 360 grader, sikrer denne pære en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet.

Denne LED pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver en høj lyskvalitet med et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Du kan derfor være sikker på, at belysningen lever op til dine behov.

En ekstra fordel ved denne pære er muligheden for at dæmpe lyset, så du kan skabe den helt rette stemning og lysstyrke i rummet. Fleksibiliteten i lyssætningen er med til at skabe den perfekte atmosfære.

Denne LED filament pære er designet i en ST64 form og har en E27 fatning, hvilket gør den nem at installere i lamper og armaturer. Pæren er gennemsigtig klar, hvilket giver et stilfuldt udseende.

Med den varme hvide kulør (2700K) skaber denne pære en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til afslapning og hygge.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved din investering i denne holdbare og energibesparende LED pære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.