LED Dæmpbar Filament ST64 E27 6W 2200K
Rav

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED Dæmpbar Filament ST64 E27 6W 2200K - Rav Udvid

Oplev følelsen af varmt og hyggeligt lys med vores dæmpbare LED Filament pære i ravfarvet glas. Perfekt til at skabe stemning og atmosfære i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Form: ST64.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Ravgul.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 37,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED Dæmpbar Filament ST64 E27 6W 2200K, Rav

Data om produktet:

Effektivitet og energibesparelse: Denne LED pære på 6W erstatter en traditionel 51W pære, hvilket betyder betydelige energibesparelser. Ved at opgradere til LED teknologi kan du reducere din energiforbrug og dermed også din elregning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredning på 360 grader, kan du forvente en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette sikrer en behagelig belysning og eliminerer skygger og mørke områder.

Lyskvalitet: Med en høj RA værdi på 80-85, opnår denne pære en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette sikrer, at du får den rette belysning til dine behov, uanset om det er til arbejde, afslapning eller stemningsskabelse.

Dæmpbar funktion: Denne LED pære kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe forskellige atmosfærer i rummet alt efter lejligheden.

Garanti: Med en 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb og vide, at produktet er af høj kvalitet og holdbart.

Kulør på lyset:

Denne LED pære kommer i en ekstra varm (2200K) ravkulør, der giver et hyggeligt og varmt lys med et skær, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Den varme tone bidrager til en behagelig atmosfære i rummet og skaber en hyggelig stemning.

Med LED Dæmpbar Filament ST64 E27 6W 2200K, Rav kan du nyde fordelene ved moderne LED teknologi og samtidig bevare den nostalgiske charme fra gammeldags glødetrådspærer. Denne pære kombinerer effektivitet, kvalitet og stemning, hvilket gør den ideel til både private hjem og professionelle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.