LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 6500K
KLAR

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 6500K - KLAR Udvid

Oplev den smukke og energieffektive LED DÆMPBAR FILAMENT pære i klar design. Skab en hyggelig atmosfære med det kølige lys på 6500K.

Mængde: 1 stk.
Form: A60.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Detaljer om produktet:

Effektivt og energibesparende belysning: LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 6500K er et fremragende valg, når det kommer til belysning. Med en effekt på 6W kan denne LED-pære erstatte en traditionel 51W-pære, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse. Denne pære tilsluttes nemt til en almindelig 220-240V strømforsyning.

Imponerende lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 600 lumens og en imponerende spredning på 360 grader giver denne LED-pære en jævn og bred fordeling af lys i rummet. Dette sikrer, at du får en behagelig og ensartet belysning, uanset hvor du placerer pæren.

Høj lyskvalitet og naturligt lys: LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 6500K har en høj farvegengivelsesindeks (RA værdi) på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt og ægte lys, der fremviser farverne på en smuk måde. Dette er ideelt til de fleste belysningsbehov og sikrer en behagelig atmosfære i rummet.

Kan dæmpes for ekstra fleksibilitet: Denne LED-pære har mulighed for at blive dæmpet, hvilket giver dig ekstra fleksibilitet i at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

Langvarig og pålidelig belysning: Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at denne LED-pære er designet til at holde i lang tid og give pålidelig belysning til dit hjem eller kontor.

Kold hvidt lys med mange anvendelsesmuligheder: Denne variant af LED-pæren giver en kold hvidt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien til almindelig belysning, er den populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor en mere kølig belysningseffekt ønskes.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.