Trådløs Digital Dørklokke
IP44, Hvid

Aigostar Aigostar

15304-0

New product

Trådløs Digital Dørklokke - IP44, Hvid Udvid

Opgrader din dørklokke med DC Trådløs Digital Dørklokke i elegant hvid design. Vandtæt og praktisk med IP44 kvalitet.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Den første i branchen til at anvende akrylpaneler
Super lang kontrolafstand: på 150m
Fremragende vandtæt ydeevne: IP44
36 polyfoniske melodier
Batteri i senderen: 23A 12V Alkalint (inkluderet)
Batteritype: Alkalint batteri
Produktfarve: Hvid&Sort
Hovedmaterialer: ABS&akryl
Mål: L11*W7*H2.6cm/L7.2*W4*2cm

Læs mere..

DKK 103,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

150M/500Ft Trådløs Rækkevidde - Med en pålidelig trådløs rækkevidde på 150M/500Ft og stærk signalgennemtrængning. De fremhævede led-flashindikatorer er venlige for ældre og hørehæmmede.
36 Klokkeslag 3 Lydniveauer - Velkonstruerede stereohøjttalere leverer 36 klare klokkeslag, lydstyrkeknappen kan indstilles med 3 lydniveauer, som også er venlige for sovende børn eller ældre. Desuden har denne sorte og hvide batteridørklokke en hukommelsesfunktion.
Vandtæt Følsom Sender - Ekstrem lav strømforbrug, inkluderer et 23A 12V alkalinebatteri med en maksimal levetid på 3 år. Støv- og vandtæt IP44 samt arbejdstemperaturen for denne trådløse dørklokke spænder fra -20-60℃.
Let at Installere - Dørklokken er trådløs, sammenlignet med en stikdørklokke uden besværet med kabler. Bare hæng den lille modtager på en krog eller søm, og fastgør senderen (inklusive batteri) på en væg med dobbeltklæbende tape.
100% Risikofri Tilfredshed - Hver Aigostar trådløs dørklokke vil blive omhyggeligt testet af vores interne ingeniørteam for proaktivt at adressere og forebygge design- eller mekaniske problemer. Hvis der er nogen problemer, tvivl eller forslag, tøv ikke med at kontakte os.
Effekt & spænding
Forbrug0.3W
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.