Trådløs Digital Dørklokke
IP44, Sølvfarvet - 1 sender + 2 Modtagere

Aigostar Aigostar

15608-0

New product

Trådløs Digital Dørklokke - IP44, Sølvfarvet - 1 sender + 2 Modtagere Udvid

Opgrader din hjemmets sikkerhed med den trådløse DC Dørklokke i stilfuldt sølv. Med en vandtæt IP44 certificering og to modtagere, er du altid klar over, når nogen ringer på din dør.

Mængde: 1 stk.
Batteritype: Alkaline batteri
Produktfarve: Sølv
Hovedmaterialer: ABS & akryl
Dimensioner: L11*W7*H2.6cm / L7.2*W4*2cm

Læs mere..

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Vandtæt Følsom Sender - Ekstremt lavt strømforbrug - inkluderer et 23A 12V alkalisk batteri med en maksimal levetid på 3 år; Støv- og vandtæt, og arbejdstemperaturen for denne trådløse dørklokke spænder fra -20-60℃. Forstyrrer aldrig dine andre elektroniske apparater.
36 Behagelige Kimer+3 Lydstyrkeniveauer - velkonstruerede stereohøjttalere leverer 36 klare kimer, som også er venlige overfor sovende børn eller ældre. Tryk på kimeknappen for nemt at vælge mellem 36 melodier og lydknappen for at indstille med 3 lydstyrkeniveauer. Desuden har denne batteridørklokke en hukommelsesfunktion, som kan bevare din sidst indstillede melodi og lydniveau efter strømsvigt.
En Ubekymret Installation - Dørklokken er trådløs, sammenlignet med en dørklokke med stik uden besværet med kabler. Hæng blot den mini modtager på en krog eller søm, og fastgør senderen (inklusive batteri) på en væg med de dobbelte tape. Hvad du får: 2 batteridrevne DC-modtagere/1 sender/1 dobbelt tape/1 23A 12V alkalisk batteri.
150M/500Ft Trådløs Rækkevidde - Med en pålidelig trådløs rækkevidde på 150M/500Ft og stærk signalpenetration vil den ledningsfri dørklokke aldrig fejle med at advare dig, når nogen viser sig ved døren. Og de fremhævede LED-lysindikatorer er venlige for ældre og hørehæmmede.
100% Risikofri Tilfredshed - Hver Aigostar trådløs dørklokke med 2 modtagere vil blive omhyggeligt testet af vores interne ingeniørteam for proaktivt at håndtere og forebygge design- eller mekaniske problemer. Hvis der er nogen problemer, tvivl eller forslag, tøv ikke med at kontakte os.

Effekt & spænding
Forbrug0.3W
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.