LED G4
4W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED G4 - 4W 6500K Udvid

Skab en lys og energibesparende atmosfære med vores LED G4-pære på 4W i en flot kold hvid farvetemperatur på 6500K.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Keramik & PC.
Ydre materiale: Keramik & PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED G4-pære med en effekt på 4W er det perfekte valg, når du ønsker at opgradere din belysning. Med en lysstyrke på 480 lumens og en høj spredning på 360 grader er denne pære ideel til at sikre en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED-pære er designet til at erstatte en traditionel pære med en effekt på 41W, hvilket gør den både energieffektiv og miljøvenlig. Tilsluttes til 12V forsyning, hvilket gør den velegnet til forskellige applikationer.

Med en lysfarve på 6500K frembringer denne pære koldt hvidt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne farvetemperatur ikke er så almindeligt brugt i Skandinavien, er den populær til brug i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Den høje RA-værdi på 80-85 sikrer en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør pæren egnet til de flestes belysningsbehov. Med en levetid og en energieffektivitet på LED-teknologi, giver denne pære dig også besparelser på lang sigt.

Derudover leveres denne LED G4-pære med en 3 års producentgaranti, der giver dig ekstra tryghed med dit køb. Opgrader din belysning med denne energibesparende og kvalitetsLED-pære i dag.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 480 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 41W
Spænding 12V
Spændingsinterval AC/DC: 12V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.