LED G9
7W - 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED G9 - 7W - 6500K Udvid

Få et kraftigt og energibesparende lys med vores LED G9-pære på 7W med en kølig hvid farvetemperatur på 6500K. Perfekt til at opgradere dit hjem med moderne og effektiv belysning. Køb den nu!

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Keramik&PC.
Ydre materiale: Keramik&PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 40,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED G9, 7W, 6500K

Produktbeskrivelse: LED G9 pæren er en energieffektiv erstatning for en 61W glødepære. Med blot 7W forbrug kan denne LED-pære spare dig for energi og penge på lang sigt. Den tilsluttes let til en standard 220-240V forsyning, hvilket gør den nem at installere i en række forskellige lamper og armaturer.

Lysstyrke og spredning: Denne LED G9 pære har en lysstyrke på imponerende 820 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Med en spredning på 360 grader garanteres en jævn fordeling af lyset i rummet, så der ikke er mørke pletter eller skygger.

Lyskvalitet: Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, leverer denne LED-pære et naturligt lys, der gengiver farverne på en flot og ægte måde. Dette gør den velegnet til de flestes behov, da den sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Garanti og tilgængelighed: Pæren leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i dit køb. LED G9 pæren fås i den kold hvide variant (6500K), som giver et skarpt lys med et blåligt skær. Denne kulør er ideel til specielle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier eller dekorative belysningselementer.

Med LED G9, 7W, 6500K får du en pålidelig og holdbar lyskilde, der kombinerer energieffektivitet med høj lyskvalitet og en lang levetid. Denne LED-pære er et godt valg for dem, der ønsker at opgradere deres belysning til en mere moderne og økonomisk fordelagtig løsning.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 820 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Erstat 61W
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.