LED Rosedesign Bærbar Stemningsbordlampe, 1W (2700K-4000K-6500K)

Aigostar Aigostar

19906-0

New product

LED Rosedesign Bærbar Stemningsbordlampe, 1W (2700K-4000K-6500K) Udvid

LED Rosedesign bærbar stemningsbordlampe er en smuk og praktisk lampe til hjemmet med justerbar lysstyrke og tre forskellige farvetemperaturer. Skab den perfekte stemning i dit hjem med denne elegante og funktionelle lampe.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Oplad i 2-3 timer og giver 4-5 timers lys.
Må ikke bruges under opladning.
Produktfunktion: Berøringskontakt med ændring af farvetemperatur ved berøring.
Batterikapacitet: 1*1800mAh.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: PS.

Læs mere..

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lys op dit hjem med en smuk LED Rosedesign Bærbar Stemningsbordlampe

Denne bærbare bordlampe er det perfekte tilbehør til ethvert hjem, der ønsker at skabe en hyggelig stemning og samtidig have et elegant og stilfuldt design. Med sin smukke rosemønster og bærbare størrelse på 260 x Ø90 mm passer den perfekt på ethvert bord, hylder eller endda som natbordslampe.

Effekt: Med en effekt på 1W er denne LED bordlampe både energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes let til en 5V strømforsyning, hvilket gør den nem at bruge og flytte rundt efter behov.

Lyskvalitet: Med en lysstyrke på 105 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer denne bordlampe en jævn fordeling af lyset, så det ikke bliver skarpt eller blændende. En høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på deres bedste måde. Du kan nyde en behagelig og behagelig belysning i dit hjem.

Garanti: Med 3 års producentgaranti kan du have ro i sindet ved at vide, at din LED bordlampe er dækket mod eventuelle fabrikationsfejl eller problemer.

Uanset om du bruger den som en stemningsfuld belysning i stuen, som en natbordslampe i soveværelset eller bare som en dekorativ genstand, vil denne LED Rosedesign Bærbar Stemningsbordlampe tilføje et strejf af elegance og hygge til dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-4000-6500K
Lysstyrke105 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde260 mm.
Diameter90 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.