LED Bærbar Stemningsbordlampe
1W RGB, Roseform med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

19907-0

New product

LED Bærbar Stemningsbordlampe - 1W RGB, Roseform med Fjernbetjening Udvid

Skab hyggelig stemning derhjemme med denne LED Bærbar Stemningsbordlampe i roseform. Med 1W RGB lys og fjernbetjening kan du skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger nemt og bekvemt.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Oplades i 2-3 timer og giver 4-5 timers lys.
Ikke til brug under opladning.
Produktfunktion: Berøringskontakt, med farveskift ved berøring + med fjernbetjening.
Batterikapacitet: 1*1800mAh.
Produktfarve: Gennemsigtig.
Hovedmaterialer: PS.

Læs mere..

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Bærbar Stemningsbordlampe, 1W RGB, Roseform med Fjernbetjening

Denne bærbare stemningsbordlampe er en smuk og praktisk tilføjelse til enhver indretning. Med en effekt på 1W og tilslutning til en 5V forsyning, er den energieffektiv og nem at bruge. Lampen har en lysstyrke på 65 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvaliteten er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til at skabe den rette stemning i ethvert rum. Lampen leveres med en fjernbetjening, så du nemt kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den ønskede atmosfære.

Med dimensioner på 260 x Ø90 mm, har denne lampe en ideel størrelse til at placere på et bord, hylder eller endda hænge op som dekoration. Den rosenformede design tilføjer et elegant touch til rummet og vil uden tvivl være et samtaleemne blandt gæster.

Producenten tilbyder 3 års garanti på lampen, hvilket sikrer dig tryghed og kvalitet i dit køb. Uanset om du bruger den til hyggebelysning derhjemme, som natlampe på børneværelset eller som en stemningsfuld detalje til en festlig begivenhed, vil denne LED bordlampe opfylde dine behov.

Sammenfattende er denne LED bærbar stemningsbordlampe en alsidig og stilfuld løsning til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sin høje lyskvalitet, lette betjening og smukke design er den et perfekt valg for enhver, der ønsker at skabe en behagelig atmosfære med lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Lysstyrke65 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde260 mm.
Diameter90 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.