LED Bærbar Stemningsbordslampe 1W (2700K-4000K-6500K)
Rosaguld

Aigostar Aigostar

19911-0

New product

LED Bærbar Stemningsbordslampe 1W (2700K-4000K-6500K) - Rosaguld Udvid

Skab hygge og stemning i dit hjem med denne stilfulde LED bærbare stemningsbordslampe i rosaguld. Justerbar i tre forskellige farvetemperaturer for at skabe den perfekte atmosfære.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Opladning i 2-3 timer giver 4-5 timers lys.
Må ikke bruges under opladning.
Produktfunktion: Berøringskontakt, med ændring af farvetemperatur ved berøring.
Batterikapacitet: 1*1800mAh.
Produktfarve: Rosaguld.
Hovedmaterialer: PS & Stål.

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Bærbar Stemningsbordslampe

Denne LED bærbare stemningsbordslampe er det perfekte tilbehør til enhver indretning, der kræver et ekstra strejf af lys og stemning. Med en effekt på 1W og tilslutning til en 5V forsyning, er den energieffektiv og nem at bruge.

Lampen har en lysstyrke på 95 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden blænding. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en smuk og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig stemning, vil lyskvaliteten opfylde dine behov.

Den LED bærbare stemningsbordslampe i rosaguld har dimensioner på 200 x Ø140 mm, hvilket gør den let at placere på ethvert bord, reol eller hylder. Lampen er også let at flytte rundt på grund af dens bærbare design.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne lampe. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller på farten, vil den skabe den rette stemning med sit behagelige lys.

Skab en hyggelig atmosfære og tilføj et strejf af elegance til dit rum med denne smukke LED bærbare stemningsbordslampe i rosaguld. Med sit moderne design og funktionelle egenskaber er den et must-have for alle, der værdsætter godt lys og god stemning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-4000-6500K
Lysstyrke95 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde200 mm.
Diameter140 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.