LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot
18W 4000K - Rundt, Planmonteret (Udskæring: 205mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot - 18W 4000K - Rundt, Planmonteret (Udskæring: 205mm) Udvid

Opgrader dit hjem med moderne LED belysning med denne kantbelyste indbygningsspot. Skab en behagelig atmosfære med det runde og planmonterede design (Udskæring: 205mm).

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme
Form: Rund
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik & aluminium
Ydre materiale: PC

Læs mere..

  • Neutral

DKK 112,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Prisvenligt slankt nedadgående lys E6 er AIGOSTAR's nyeste ultra-tynde nedadgående lys-serie, specielt lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekorativitet og koordination og bringer en enhedsløsning til loftdekoration for flere familier.
Tynd og smuk Tyndt er den fælles egenskab ved E6's fulde produktsortiment, tykkelsen af hele lampen er mindre end en tredjedel af en almindelig nedadgående lampe.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultra-tynde nedadgående lys.
To slags rammer Den helt hvide og sølvrammedesignet gør de dekorative elementer på loftet mere rige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og sølvrammen fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hvert W-nummer har gule, varme hvide og hvide farvetemperaturprodukter, hvilket betyder at rummet ønsker hvilken slags lysfarve, det hele baseret på personlige favoritvalg.
Den nye emballage Den nye blisterkortsemballage, produktet er helt ude af æsken, direkte i kontakt med dit syn.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、 Lampen skal bruges med den angivne effekt.
2、 For at sikre sikkerheden, bedes du overlade installation, vedligeholdelse og inspektion af lamper til elektriske fagfolk.
3、 Der skal være mindst 75 mm omkring armaturet til ventilation, og det må aldrig dækkes af isolerende materiale eller lignende.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1880 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter220 mm.
Hulstørrelse210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat130W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.