LED E6 Bagbelyst Rund Indbygningsspot
18W, 4000K (Overflademonteret)

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med denne stilfulde LED loftlampe i rundt design. Med en kraftig lysstyrke på 18W og en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, er den perfekt til at skabe en behagelig belysning i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme
Trådlængde: 15mm
Form: Rund
Anvendelsessteder: Stue, soveværelse, køkken, badeværelse, altan
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PP
Skalmateriale: Plastik

Video præsentation:

Læs mere..

  • Neutral

DKK 85,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Energibesparelse & Stabil】: LED loftslampe med 100 stk. høj kvalitet led SMD-chips (lysstyrkeforringelse er mindre end 0,1% pr. 1000 timer) sparer energi op til 90% sammenlignet med traditionelle 960LM-udgange. 18W LED loftslampe svarer til en traditionel 162W glødepære, med over 20.000 timers levetid. Fremstillet af flammehæmmende materiale for at undgå elektrisk stød og brandfare, sikker at bruge. Indeholder ikke farlige materialer eller andre miljøskadelige stoffer.
【Ultra-Slankt Design】: Loftslampen er ultratynd med en tykkelse på ca. 1,35 tommer (3,5 cm). På grund af det slanke design optager loftsbelysningen ikke for meget plads og undgår at falde ned på grund af vægten, hvilket gør den sikker som hjemmebelysning.
【Let at Installere】: Vores loftslampe kan nemt installeres ved at tilslutte kablerne og skrue lampen fast på væggen eller loftet uden ekstra værktøj - følg blot instruktionerne i pakken.
【Bred Anvendelse】: Denne loftslampe sidder tæt på loftet og er ideel til et lavprofil loft i køkkenet, soveværelset, loftværelset, garagen, kontoret, garderoben, gangen, hallen, orangeriet, verandaen, stuen osv.
【Sikkerhedsgaranti】: Vi tilbyder 12 måneders gratis bekymringsfri garanti, 60 dages kvalitetsgaranti og venlig kundeservice. Kontakt os venligst pr. e-mail ved eventuelle problemer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2100 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter226 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat175W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.