LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 24W 4000K
Rund, Planmonteret (Udskæringsstørrelse: 225mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E6 Kantbelyst Indbygningsspot 24W 4000K - Rund, Planmonteret (Udskæringsstørrelse: 225mm) Udvid

Opgrader dit rum med denne elegante LED loftslampe med kantbelyst design og behagelig 4000K belysning. Nem at montere med en udskæringsstørrelse på 225mm.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Hvid ramme
Form: Rund
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Aluminium&Plastik

Læs mere..

  • Neutral

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Prisvenlig slank nedlysning E6 er AIGOSTAR's nyeste ultratynde nedlysningsserie, specielt lanceret til almindelige familier. Produktets design er stadig baseret på arkitektonisk æstetik, hvilket giver lampen mere dekoration og koordination og giver en enhedsløsning for loftdekoration til flere familier.
Tynd og smuk Tyndt er den fælles karakteristik ved hele E6-produktserien, tykkelsen på hele lampen er mindre end en tredjedel af den almindelige nedlysning.
Fortsættelse af det klassiske Unik prisfordel, produktets udseende og kvalitet kan sammenlignes med E5-seriens ultratynde nedlysninger.
To slags rammer Den helt hvide og sølvrammedesign gør dekorationselementerne på loftet mere mangfoldige. Den helt hvide ramme skaber en rolig atmosfære, og den sølvramme fremhæver den elegante dekorationsstil.
Fuld farve Hver W-nummer har gul, varm hvid og hvid farvetemperaturprodukter, hvilket rum der ønsker hvilken slags lysfarve, alt baseret på personlige favoritvalg.
Den nye emballage Den nye blisterkortemballage, produktet er helt ude af boksen, direkte kontakt med dit syn.
A + karakter energieffektive produkter
Bemærk
1、Lampen skal understøtte brugen af den specificerede strøm.
2、For at sikre sikkerheden, installer, vedligeholdelse, inspektion af lamper bedes du overlade det til elektriske fagfolk at betjene.
3、Der skal være mindst 75 mm omkring armaturet til ventilation, det må ikke til enhver tid dækkes af isolerende liner eller lignende materialer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2565 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde32 mm.
Diameter240 mm.
Hulstørrelse230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat109W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.