LED Justerbar Vinkel Indbygget GU10 Spotlight
Sort, Rund, 4,5W, 4000K - Udskæringsstørrelse 65mm - Vinduesæske, 3 Stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Justerbar Vinkel Indbygget GU10 Spotlight - Sort, Rund, 4,5W, 4000K - Udskæringsstørrelse 65mm - Vinduesæske, 3 Stk. Udvid

Opgrader dit hjem med disse stilfulde LED loftslamper i sort finish. Justerbar vinkel og perfekt til at skabe stemningsfuldt lys i rummet.

Mængde: sæt(3stk)Pakke mængde: 3stk.
Form: Spot.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 132,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Beskrivelse af LED Justerbar Vinkel Indbygget GU10 Spotlight

Dette justerbare LED spotligh i sort farve er en energieffektiv og stilfuld måde at belyse dit hjem eller kontor på. Med en effekt på 4,5W erstatter den en traditionel 50W pære, hvilket forbruger mindre energi og sparer dig penge på din elregning. Den tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning og giver en lysstyrke på 345 lumens, der skaber et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 38 grader.

Lyskvaliteten på denne spotlight er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Dette gør den velegnet til de flestes behov, da den skaber en behagelig atmosfære og flot belysning i rummet. Den neutrale hvide kulør på lyset (4000K) giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket får belyste emner til at fremstå naturlige.

Med en udskæringsstørrelse på 65mm passer denne spotlight perfekt ind i loftet og har dimensioner på 53 x Ø50 mm. Den er let at installere med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at skifte pæren uden besvær. Leveret i en vinduesæske med 3 stk. spotlights, kan du opgradere flere rum på én gang og skabe en ensartet belysning i hele hjemmet eller på kontoret. Der medfølger 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten af produktet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke345 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat50W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.