LED A5 A60
Stor Spredning - E27 7W - 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 A60 - Stor Spredning - E27 7W - 3000K Udvid

Opgrader dit hjem med vores LED A5 A60 pære med stor spredning og varmt lys. Perfekt til E27 sokler og med lavt energiforbrug på 7W.

Mængde: 1 stk.
Form: A60
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 15,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny stil, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørsbelysningsprodukter, der blev navngivet efter serien - A5. De nye produkter er helt udviklet i henhold til standarden for traditionelle glødepærer, og den ensartede nye LED-form gør det muligt for den at optræde på pærkemarkedet med næsten ensartet udseende. Den har høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender forskellige indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stort lysvinkel Belysningsvinklen er over 270°, hvilket er mere passende i forhold til markedets efterspørgsel og løser problemet med at belysningsområdet for pærens produkt er begrænset.
Patenteret kabinet Produkterne er lavet af materiale med høj termisk ledningsevne og varmeafledning i aluminium. Overfladeudseendet er behandlet med et varmeledende plastikomslag. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Fleksibilitet A5-serien af pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte monteres i lampeholdere, lyskasser og de oprindelige traditionelle lamper. Der er ingen problemer med uoverensstemmelse i installationsstørrelsen.
Fremragende lysydelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærerne har fremragende lysydelse.
Certificeret autoritet Produkterne er godkendt af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、 Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe den.
2、 Vær venlig ikke at adskille lampen eller lave ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke620 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde108 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat49W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.