LED A5 G45
Stor Spredning - E14, 4W, 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 G45 - Stor Spredning - E14, 4W, 3000K Udvid

Opgrader dit hjem med denne energieffektive LED pære med stor spredning. Denne E14 pære med 4W lysstyrke og en varm hvidt lys på 3000K er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit rum.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørs belysningsprodukter kaldet A5-serien. Den nye serie af produkter er udviklet i overensstemmelse med traditionelle glødelampestandarder, og den ensartede nye LED-form gør det muligt at fremstå på pære-markedet med næsten homogeniseret udseende. Har høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere egnet til markedets efterspørgsel og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med et varmeledende plastikomslag. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED-lys.
Alsidighed A5-serien af pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lysskilte og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med at passe installationsstørrelsen.
Fremragende lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke-blændende, og alle pærer har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af det tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Undlad venligst at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Undlad venligst at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsovergange.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke340 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat31W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.