LED A5 G45
Stor Spredning, E27, 7W, 3000K, Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 G45 - Stor Spredning, E27, 7W, 3000K, Dobbelt-Pakke Udvid

Opgradér dit hjem med dobbeltpakken af LED A5 G45 pærer med stor spredning og en varm hvidt lys på 3000K. Skift til disse energibesparende E27 spotpærer med 7W styrke for en lysere og mere effektiv belysning.

Mængde: 1 par (2 stk)
Pakkeantal: 2 stk.
Form: G45.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Par af lamper tilfredsstiller efterspørgslen efter belysning i hjemmet En multifunktionel lampe, egnet til en række forskellige lejligheder, forskellige stilarter af dekorationsdesign, grøn og miljøvenlig, omkostningseffektiv.
Stor vinkelbelysning Lysstrålens vinkel er mere end 260 grader, hvilket imødekommer langt flere markedskrav, som har løst begrænsningsproblemet af belysningsområdet.
Højeffektiv varmeafledning Ved anvendelse af termisk ledende plastik og højtydende varmeafledende integrationsdesign forlænges lyskildernes levetid effektivt.
LED-chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks.
God kvalitet og høj transparent hus Høj lystransmittans, kan modstå høj temperatur, antideformation og ikke gulnende, holdbar i brug.
Energibesparende Stabil konstant spænding, lavt energiforbrug, levetid op til 25000h.
Bredt anvendeligt Støtter forskellige specifikationer af lamper på markedet, som kan installeres direkte i lampeholderen, lysboksen af de originale traditionelle lamper, og der er intet problem med installationsstørrelsesmismatch for at imødekomme de mangfoldige belysningsbehov for hjem, indkøbscentre, kontor osv.
Økonomisk og miljøvenlig. Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke620 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat49W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.