LED A5 G45 Stor Spredning E27 4W
Grønt Lys

Aigostar Aigostar

13505-0

New product

LED A5 G45 Stor Spredning E27 4W - Grønt Lys Udvid

Opgrader din belysning med denne energieffektive LED pære med stor spredning i et smukt grønt lys. Perfekt til at skabe stemning i ethvert rum med sin miljøvenlige teknologi.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Grøn
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: PC

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Fashion color new vision Farverigt lys gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6-farvet LED-atmosfærepærer, omhyggeligt designet lille form, der skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære af personlighed.
Wonderful lighting effect performance Ikke kun med et lyst udseende, men også med høj kvalitet LED-chips indeni, som er lyse og energibesparende og sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve uden blænding, og alle pærerne har en fremragende ydeevne.
Big angle lighting Storvinkel belysning erstatter traditionelle glødelamper, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedets behov og bryder gennem begrænsningerne af lyspærelysområdet.
High-quality PC lampshade Brug af høj kvalitet PC-lampeskærm, højtryksbestandighed, god lysgennemtrængning, blødt lys.
High heat dissipation, long service life Plastisk aluminiumslampehus for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Widely use Velegnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, korridorbelysning, scenebelysning, barbelysning osv. Kan direkte installeres i traditionelle lysarmaturer, lysskilte og indeni lysskilte for at imødekomme den festlige, daglige varierede atmosfære.
Bemærk
1、 Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe den.
2、 Vær venlig ikke at demontere lampen, foretag ikke ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationåbninger.
Lyset
KulørGrøn
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.