LED A5 G45 Bred Spredningsvinkel E27 4W
Lilla

Aigostar Aigostar

13507-0

New product

LED A5 G45 Bred Spredningsvinkel E27 4W - Lilla Udvid

Opgrader din belysning med vores LED A5 G45 pære i lilla med bred spredningsvinkel. Perfekt til at skabe stemning og atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Lilla
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: PC
Lysfarve: Lilla lys

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Modefarver skaber nyt syn Den farverige belysning gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6-farvede LED-atmosfærepærer, omhyggeligt designet lille form, skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære af personlighed.
Fantastisk belysningseffekt Ikke kun har en lys udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni, som er lyse og energibesparende, sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve er ikke blændende, og alle pærerne har fremragende ydeevne.
Stor vinkelbelysning Storvinkelbelysning erstatter traditionelle glødelamper, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedets efterspørgsel og bryder grænserne for pære belysningsområde.
Høj kvalitet PC lampeskærm Brug høj kvalitet PC lampeskærm, høj trykmodstand, god lys transmission, blødt lys.
Høj varmeafledning, lang levetid Plastik aluminium lampehus for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Bred anvendelse Egnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, gangbelysning, scenebelysning, barbelysning osv. Kan installeres direkte i traditionelle lysarmaturer, lysskilte og indvendige lysskilte, for at imødekomme den festlige, daglige differentierede atmosfære.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe mod den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.