LED Slim Projektor 100W 6500K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektor 100W 6500K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader dit lys med vores LED Slim Projektor 100W i stilfuldt støbt aluminium. Perfekt til at lyse op i enhver udendørs eller indendørs rum med et klart og kraftfuldt lys på 6500K. Gør din belysning mere effektiv og energibesparende med denne moderne LED lampe.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsessteder: Belysning til ekstern vægmur på historiske bygninger, palæ, indendørs, grønt landskab, reklametavler, medicinsk udstyr og stemningseffekter for nogle underholdningssteder såsom bar, dansesal osv.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas og aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 215,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Ultra-lys & Energibesparende】Aigostar 100W LED-flomlys kan erstatte en 1000W traditionel glødepære. Med en output på 10.000 LM kan den spare mere end 85% strøm. Med en lysvinkel på 120° oplyser den et større område og hjælper dig med at spare penge på din elregning.
【Robusthed & Holdbarhed】Sikkerhedslyset er lavet af premium aluminiumslegering og hærdet glaslinser, som er varmebestandige, korrosions- og stødsikre. Tre installationsmetoder kan vælges - du kan installere sikkerhedslyset på loftet, væggen eller gulvet.
【Effektiv Varmeafledning】Opgraderet ultratyndt design sikrer bedre varmeafledning, forlænger flomlysets levetid. Servicelevetiden er op til 25.000 timer. Perfekt egnet til energibesparende udendørs LED-belysning.
【Vandtæt & Støvtæt】LED-flomlysets beskyttelsesklasse er IP65, hvilket gør det egnet til udendørs miljø. Uanset om det regner, sner, er solskin, blæser, er varmt eller koldt, kan det sikres, at flomlyset fungerer normalt.
【Bred Anvendelse】De udendørs flomlys giver bred dækning af belysning til din kommercielle eller private ejendom. Såsom haver, gårde, garager, villaer, parker, reklametavler, tagterrasser, bygninger, veje, torve osv.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke10000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde33 mm.
Bredde271 mm.
Dybde330 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Erstat1000W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.