LED Slim Projektor Hvid 100W 6500K Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektor Hvid 100W 6500K Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din belysning med vores kraftfulde LED Slim Projektor. Med 100W og et elegant design i støbt aluminium, sikrer den en skarp og energieffektiv belysning i en klar hvid tone på 6500K.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 250mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbeteknologi; udsøgt og tynd Bryder traditionelle ingeniørlamper ved at bruge støbeteknologi, præcisionsproduktion og lampehuset er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere moderne oplevelse til belysningen.
Højkvalitets aluminiumshus Tykt aluminiumshus gennem præcisionsarbejde, ved hjælp af integreret udvendigt design, ægte materiale, slid- og korrosionsbestandig, hvilket forlænger lysets levetid.
LED-chip Lampeperler med høj lysstyrke, udsender langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, høj farvegengivelsesindeks, energibesparende.
Højstyrke hærdet glasmaske Forstærket hærdet glas med høj transmission anvendes, som har god lystransmission, ensartet og transparent lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° lampehusrotation Juster præcist belysningsvinklen med en 180° rotation.
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesgrad IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre skader forårsaget af vanddråbeindtrængning; arbejdstemperatur -20°C-40°C. Den kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og luftfugtighed, hvilket er velegnet til udendørs landskab, indendørs dele, reklameskiltningsbelysning og anden særlig belysning af faciliteter.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke10000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde33 mm.
Bredde271 mm.
Dybde330 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.