Slank LED Sensor Projektør 20W 4000K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

Slank LED Sensor Projektør 20W 4000K - Støbt Aluminium Udvid

Denne slanke LED sensor projektør på 20W i 4000K er lavet af støbt aluminium for langvarig holdbarhed og effektiv belysning. Ideel til udendørs brug og energibesparende løsninger.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 225mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【FØLSOM BEVÆGELSESSENSOR】Aigostar-sikkerhedslyset leveres med en PIR-bevægelsessensor, der straks lyser op, når der er bevægelse inden for sensorens område. PIR-detektoren er rimeligt følsom, og du kan indstille den efter dine behov. Sensingsafstanden er udvidet fra 2 meter til 8 meter, belysningstiden varierer fra 10 sekunder til 7 minutter, og arbejdsformer kan indstilles til 24 timer eller kun om natten.
【SUPER LYSE & ENERGIEFFEKTIVE】De udendørs sikkerhedslys vedtager ny integreret lampe og COB-forseglingsteknologi for at tilbyde en lysere belysning (20W), som er op til 1800 lumen lys, 4000K naturlig hvid belysning tilbyder blødt og ensartet lys. Servicelivet er op til 25000 timer. Perfekt egnet til energibesparende udendørs LED-belysning.
【120° STRÅLESPREDNING & 180° JUSTERBAR VINKEL】Aigostar-sikkerhedslyset har en 120 graders bred strålespredning, og sensoren har en utrolig 180° vandret og 90° lodret rækkevidde, hvilket er fantastisk til at give bred dækning af sikkerhedsbelysning til din kommercielle eller private ejendom.
【HØJ KVALITET & IP65 VANDTÆT】På grund af brugen af støbt aluminiumslegering og hærdede glaslinser er flomlys varmebestandige, korrosions- og stødsikre. IP65 vandtæt vurdering tillader sikkerhedslyset at modstå ekstreme vejrforhold, såsom regn, sne eller sandstorm.
【LET INSTALLATION & BREDE ANVENDELSE】Let at installere - du skal bare montere beslaget på det forberedte monteringshul og derefter fastgøre enheden med skruen. Det er fantastisk at oplyse dine sikkerhedslys i for- eller baghaven, indkørsler, døråbninger, terrasser, garager, gange, haver og meget mere!
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde163 mm.
Dybde125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.