LED Sensor Slim Projektor Hvid, 30W, 4000K, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektor Hvid, 30W, 4000K, Støbt Aluminium Udvid

Oplev kraftfuld belysning med LED Sensor Slim Projektor i elegant hvid. Med 30W og 4000K lysstyrke er denne projektor ideel til udendørs brug takket være sit robuste design i støbt aluminium.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 225mm.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld LED Sensor Slim Projektor til udendørs belysning

LED Sensor Slim Projektor Hvid, 30W, 4000K, Støbt Aluminium er en moderne og energieffektiv belysningsløsning, perfekt til både private og kommercielle områder. Med en effekt på 30W og tilslutning til 230V forsyning, er denne projektor ideel til at lyse op i drivhuse, haver, gangstier og meget mere.

Med en lysstyrke på 2700 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer denne projektor en jævn fordeling af lyset, hvilket skaber et behageligt og effektivt belysningsmiljø. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset viser alle farver ægte og flot, hvilket gør det ideelt til forskellige formål.

Projektoren kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K, hvilket giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Dette sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og korrekt belyste.

Med dimensioner på 182 x 56 x 147 mm og en IP65-klassifikation kan denne LED Sensor Slim Projektor anvendes udendørs, da den tåler vandstænk og regn. Den integrerede lyskilde og det holdbare støbte aluminiumsdesign sikrer en pålidelig belysningsløsning i mange år fremover.

3 års producentgaranti giver ekstra sikkerhed og tryghed ved køb af denne projektor, der leverer effektiv belysning med stil. Uanset om det er til hjemmet, haven, virksomheden eller andre områder, vil denne LED Sensor Slim Projektor være en pålidelig og stilfuld løsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde182 mm.
Dybde147 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.