LED Projektør 10W 6500K med Bærbar Stand

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør 10W 6500K med Bærbar Stand Udvid

Opgrader dit lys med vores kraftfulde LED projektør på 10W i en kølig 6500K farvetone. Med en praktisk bærbar stand for nem placering, er denne projektør perfekt til både professionel og hjemmebrug.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 1800mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 168,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

En multifunktionel lampe, modeoplevelse Simpel design, lettere og slank, praktisk håndtag, stor områdebestråling, en multifunktionel lampe, der giver modeoplevelse til forretningsbelysning.
Høj kvalitet aluminiumshus Tykt aluminiumshus gennem præcisionsarbejde, ægte materiale, modstandsdygtig over for slid og korrosion, som forlænger levetiden for lyset.
Høj kvalitet LED-chips Høj lysstyrke LED-chip, leverer langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, høj farvegengivelsesindeks, sparer energi.
Højstyrket hærdet glasmaske Forstærket højtransmissions hærdet glas anvendes, som har god lysgennemtrængelighed, ensartet og transparent lys, vandtæt og svær at bryde.
360° roterende lampehus 360° vinkelingjustering af stråling, realiser præcis belysning, opfyld flere belysningsbehov.
Flere tilstande til justering af bredt rækkevidde belysning Foldbart håndtagsdesign, som kan bruges til hængende belysning, bærbar belysning og gulvbelysning og bred belysningsdækning.
Anti-slip holder, lindring og behagelig, holdbar
Let og bærbar, bredt anvendelsesområde Bærbar design, bred anvendelse, velegnet til udendørs landskab, dele indendørs, byggeplads og andre steder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke920 lumens
Spredning110 grader
RA>= 75
Dimensioner
Højde163 mm.
Bredde202 mm.
Dybde198 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat10W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.