LED Sensor Projektør 50W 4000K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Projektør 50W 4000K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din belysning med denne kraftfulde LED Sensor Projektør i støbt aluminium. Med 50W og en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, er den perfekt til både sikkerhedsbelysning og almindelig belysning i din indkørsel eller have.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 25cm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitet og professionelt, der passer til behageligt lys Høj lysstyrke lampeperler, der producerer langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, spar energi.
Vælg materialer af høj kvalitet, som kan bruges i lang tid. Høj kvalitet aluminiumsskal, vedtaget støbningsteknologi, ægte materialer, professionel udendørs maling, slidstærk og korrosionsbestandig, hvilket gør lampen kan bruges i lang tid.
Infrarød sensor og lysfølsom sensor, miljøvenlig og energibesparende. Humaniseret design, følsom sensor, tænder automatisk, når folk går ind; 120° sensor detektionsområde, en forsinket slukningstid på 10 sekunder til 7 minutter kan indstilles, og den maksimale sensorafstand op til 8 m.
Høj styrke hærdet glasmaske Høj styrke hærdet glasmaske, eksplosionssikker, trykbestandig og varmebestandig.
Professionel beskyttelse, sikkerhedsgaranti Tæt og pålidelig, IP65 vandtæt og støvtæt, IK07 eksplosionssikker, ingen frygt for udendørs miljø, sikkert og holdbart.
Flere vinkler, lys som du ønsker Justerbar holder, 350° justerbare belysningsvinkler, opnå præcis belysning.
God varmeafledningsevne Bagsiden med stangvarmeafledningsdesign for at opnå effektiv varmeafledning.
3 års garanti, ingen bekymring for kvaliteten
Flere specifikationer at vælge imellem To farvetemperaturer 4000K6500K, flere typer strøm 20W30W50W100W kan vælges.
Flere scener, fleksibel brug Udendørs landskabsbelysning, supermarkedbelysning, fabriksbelysning og reklamebelysning, skab professionel belysningsmiljø.
Funktionsindstillinger
1、 Roter (SENS) knappen for at justere sensordistancen fra 2-10m. 2、 (TIME) Forsinkelsestiden henviser til den tid, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person, og personen forlader detekteringsområdet. Forsinkelsestiden kan justeres ved at rotere knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、 (LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Indstil til solmarkering (maks) for at arbejde hele dagen lang, og indstil til månemarkering (min) for at indikere en belysningsintensitet på mindre end 3LUX, hvor arbejdet begynder.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde57 mm.
Bredde263 mm.
Dybde182 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.