LED Sensor Projektor Hvid 50W 4000K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Projektor Hvid 50W 4000K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader dit udendørs belysning med denne effektive LED Sensor Projektor i hvid. Med 50W styrke og 4000K farvetemperatur, er den holdbar og energibesparende med dens støbte aluminium design.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 25 cm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitet og professionel, passer til behageligt lys Høj lysstyrke LED-chip, leverer langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, spar energi.
Vælg høj kvalitets materiale, brug i lang tid Høj kvalitets aluminiumskal, vedtager støbningsteknologi, ægte materialer, professionel udendørs maling, slidstærk og korrosionsbestandig, hvilket gør armaturet brugt i lang tid.
Infrarød sensor og lysfølsom sensor, miljøvenlig og energibesparende Humaniseret design, følsom sensor, tændes automatisk når folk går ind; 120° sensor detektionsområde, en forsinkelseslukningstid på 10 sekunder til 7 minutter kan indstilles, og den maksimale sensordistance op til 8m.
Funktionsindstillinger
1、 Drej (SENS)-knappen, juster sensordistancen 2-10m. 2、 Forsinkelsestiden (TIME) henviser til tiden, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person og personen forlader det sensorområde. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、 (LUX) Drej på knappen for at justere lysintensiteten. Juster til solmærket (max) betyder, at det arbejder hele dagen, og juster til månemærket (min) angiver en belysningsintensitet på mindre end 3 LUX begynder at arbejde.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde57 mm.
Bredde263 mm.
Dybde182 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.